Mar. Abr 13th, 2021
  Productos innovadores y creativos 2017

  World dairy innovation awards 2017 – vsi finalisti in

  Letni sejem zabavne elektronike v Las Vegasu v Nevadi ima za seboj najbolj dobičkonosno leto doslej. Ta teden se je več kot 175.000 ljudi zgrnilo na Strip, da bi si med prvimi ogledali, kaj ponujajo vodilna svetovna tehnološka podjetja. Večji del dogodka je bila v ospredju avtomobilska tehnologija, kar je razumljivo glede na trenutno stanje motenj v avtomobilski industriji. Ker se internet stvari iz znanstvene fantastike še naprej razvija v resničnost, so povezane naprave ponovno postale vroča tema.
  Na sejmu CES 2017 je bilo mogoče videti in početi veliko stvari, mi pa smo se zabavali ob ogledu vseh zanimivih novih izdelkov, ki bodo v trgovinah na voljo v letu 2017 in pozneje. V tem članku si bomo ogledali zlasti 15 izdelkov, ki so na sejmu CES izstopali iz množice in nas navdušili.
  Odkar je Tesla predstavila model S, je avtomobilsko industrijo obrnila na glavo, konkurenčni proizvajalci pa niso imeli druge izbire, kot da električna vozila sprejmejo še prej, kot bi si želeli. V delu je nekaj resnično vznemirljivih avtomobilov, vendar se po inovativnosti nič od tega, kar smo videli v proizvodnji, ne približa modelu Faraday Future FF 91.

  Ifa 2017: bosch na kratko: inovacije izdelkov bosch

  Da bi inovacije prispevale k delovanju podjetja ali vladne ustanove, jih je treba načrtovati kot metodo od zasnove do izvedbe. Če podjetja nimajo strukturiranega mehanizma za pripravo inovacij, so odobritve projektov običajno odvisne od tega, kdo ima najboljšo predstavitev ali diapozitive ali kdo najbolj odločno lobira. V podjetju ali vladnem oddelku bo kanonična metoda vitkega inoviranja vključevala nabavo, kuriranje, določanje prednostnih nalog, testiranje in odkrivanje hipotez, inkubacijo in vključitev.
  Podjetja in vladne agencije pogosto delajo napako, ko na inovacije gledajo kot na niz nestrukturiranih, neusmerjenih praks. V resnici je treba inovacije, da bi koristile podjetju ali vladni agenciji, načrtovati kot proces od zasnove do izvedbe.
  Če podjetja nimajo strukturiranega mehanizma za prenos inovacij, so odobritve projektov ponavadi odvisne od tega, kdo ima najboljšo predstavitev ali diapozitive ali kdo najbolj lobira. Od tistih, ki uvajajo nov koncept ali tehnologijo, se ne zahteva, da se pogovarjajo s potrošniki, ustvarjajo minimalno izvedljivo blago, preizkušajo teorije ali razumejo ovire pri izvajanju. Pogosto se zanašajo na odbor dobronamernih in pametnih ljudi, ki določi, katere zamisli je vredno uresničiti.

  6 inovativnih izdelkov, ki prispevajo k ohranjanju okolja

  Ugotovitve kažejo, da ima sistem praks upravljanja človeških virov pomemben vpliv tako na IWB zaposlenih kot na inovativnost izdelkov. Poleg tega rezultati potrjujejo hipotezo, da IWB zaposlenih posreduje interakcijo med upravljanjem človeških virov in inovacijami izdelkov.
  Kljub omejitvam presečne analize rezultati kažejo, da IWB zaposlenih spodbuja ustvarjalnost izdelkov in da je izvajanje sistema visoko učinkovitega dela pozitivno povezano s takšnimi ukrepi.
  Ta članek ponazarja, da morajo podjetja, ki želijo spodbujati ustvarjalnost izdelkov, biti pozorna na dejanja svojih zaposlenih. Spodbujati morajo delavce k sodelovanju pri ustvarjalnih dejavnostih in poudariti, kako bodo pri tem koristne strategije visoko zmogljivega upravljanja človeških virov.
  Kljub temu da številne študije kažejo, da je IWB ključni dejavnik inovativnosti in posrednik v povezavi med upravljanjem človeških virov in inovativnostjo, ni bila izvedena nobena empirična raziskava, ki bi preučila te odnose. Ta članek zapolnjuje vrzeli v literaturi in jih podkrepi z dejstvi.

  15 kul in | inovativnih stvari | z japonske | najnovejše 2017

  Ko smo leta 2013 začeli s to letno tradicijo, smo jo omejili na deset oseb. Nato smo jih postopoma povečali na 12. Letos nismo mogli zmanjšati števila na manj kot 13. Morda zato, ker nas je več, morda pa zato, ker je bilo to leto še posebej pomembno.
  Posledica tega je, da ste dobili tole: Nekateri predmeti so enkratni. Nekateri so aktualni dogodki. Eden je prehodna modna muha. Drugi so tehnični napredek. Vsi imajo čast, da so pritegnili našo pozornost v letu, polnem številnih motečih dejavnikov. In vsi so vzbudili naše zanimanje za to, kaj nam bo prineslo leto 2018 in pozneje:
  SIGFOX in LoRa, komunikacijska sistema na daljavo med stroji, sta bila uvedena v začetku leta 2016 kot dostojna zamenjava za infrastrukturo celičnih modemov, ki je postala neustrezna za potrebe trga interneta stvari. Sistem LoRa je leta 2017 postal vodilni zaradi odprtokodnih baznih postaj, ki jih lahko postavi vsakdo.
  K temu so pripomogli tudi obsežna uvajanja omrežne infrastrukture podjetij Comcast in Senet ter nova orodja, kot je Comcastova storitev machineQ za pospeševanje rasti programskih aplikacij. Prednost tehnologije pred konkurenti, kot sta SigFox in NB-IoT, se še naprej povečuje, saj se hitro razvijajo in uvajajo naprave s podporo LoRa za spremljanje sredstev in aplikacije za pametna mesta. Kevin Murphy (Kevin Murphy)

  Por admin

  Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
  Privacidad